Yritys

Yhteystiedot

Myymälämme avoinna MA - PE 08:00 - 16:00. Aukioloaikojen ulkopuolella sopimuksen mukaan! 

• Sähköposti : Myynti@putkikierre.fi

• Myymälän puhelin. +358 (0)103183388 (ma-pe klo 08.00-16.00, soitto on ilmainen)

Yhteydenotoissa suosittelemme laittamaan sähköpostia myynnin sähköpostiin tai jättää yhteydenottopynnön ja kiirrellisimmässä asioissa soittamaan meille.Yhteistyötä Putkikierteen kanssa ?

Teemme mielellämme yhteistyötä LVi-alan toimioden kanssa.

Markkinointi ja yhteistyöt: Myynti@putkikierre.fi


Yritys

Oy Putkikierre Ab on 100% suomalainen Lvi-alan erikois putkityökalujen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1970. Putkikierre aloitti suurimpaan osaan myymistämme merkeistä myös maahantuoja ja laajentanut vuosien aikana Lvi-alan työkalujen valikoimaa. Toiminta-ajatuksemme on tarjota mahdollisimman laaja valikoima putkityökaluja sekä palveluja kuten ongelmien ratkominen, oikeiden työkalu löytäminen, vuokraus ja huolto.

Putkikierre on putki-, paikannus- ja tarkastustyökalujen suunnannäyttäjä. Meillä asioi vuosittain tuhansia rakennusalan ja teollisuuden ammattilaisia, jotka vaativat korkean saatavuuden lisäksi ammattitaitoista palvelua. Alaa kokeneina uskomme myös tietävämme mitä asiakas vaatii  ollakseen tyytyväinen. Nopeat toimitukset ja ripeä asiakaspalvelu ovatkin meille erittäin tärkeitä myös tiskin tällä puolella.
Putkikierre on jatkuvassa kasvun ja toiminnan kehittämisessä toteuttaakseen suurimman ja parhaiman valikoiman alan ammattilaisille. Hyvään alkuun on päästy ja tästä matka vielä jatkuu, Putkikierre kiittää mahtaviaan asiakkaitta yhteistyöstä !