Yritys

Putkityökalujen suunnannäyttäjä

Putkikierre on putki-, paikannus- ja tarkastustyökalujen suunnannäyttäjä jo vuodesta 1970. Meillä asioi vuosittain tuhansia rakennusalan ja teollisuuden ammattilaisia, jotka vaativat korkean saatavuuden lisäksi ammattitaitoista palvelua. Asiakkaanamme tunnistat alan kattavimman valikoiman ja saatavuuden. Palvelemme koko Suomen ammattikenttää puhelimitse ja verkossa sekä pääkaupunkiseudulla Helsingin myymälässä. Kehitämme työkalukaupan alalle uusia palvelumuotoja ja etsimme jatkuvasti uusia tuotteita helpottamaan ja parantamaan asiakkaidemme tuottavuutta sekä kilpailukykyä.

Ota yhteyttä meihin : Myynti@putkikierre.fi

Palveleva kauppias

Soveltuuko tämä muoviputkille?

Löytyykö tähän varaosia?

Saammeko isommat hankinnat rahoituksella?


Ammattitaitoisilla myyjillämme on alan tuotteista hiljaista tietoa, jonka saa vain koulutuksella ja toimimalla pitkään valitulla asiakassegmentillä. Olemme ylpeitä myös pitkästä historiastamme maahantuojana ja asiakkaan tarpeita ymmärtävänä asiantuntijana. Haluammekin, että asiakkaanamme saat myös lisäarvoa palvelun ja vaihtoehtojen muodossa. Haluamme olla asiakasta lähellä, Putkikierre on palveleva kauppiaasi!

Edelläkävijä

Valikoimassamme vain alan parhaat merkit Tehokkuuden ja laadun takeena, valikoimamme sisältää vain luotettavia työkaluja joilla työskentely on mielekästä ja tuottavaa. Tutustu laajaan tarkastuskameravalikoimaamme ja huomaat nopeuttavasi urakoita, tietäen asiakkaan todellisen tarpeen